روابط عمومیبرپایی ایستگاه صلواتی توسط کانونهای فرهنگی دانشگاه

در ایام عزای سالار شهیدان اباعبدا.. الحسین صورت گرفت :

برپایی ایستگاه صلواتی توسط کانونهای فرهنگی دانشگاه علامه محدث نوری(ره)

به همت معاونت دانشجویی فرهنگی و کانونهای فرهنگی دانشگاه علامه محدث نوری (ره) و همزمان با ایام برپایی عزاداری سرور و سالار شهیدان اباعبدا... الحسین ؛ ایستگاه صلواتی در سطح شهر نور برپا گردید.

به گزارش کانون خبرنگاری دانشگاه ؛ حضرت حجه الاسلام و المسلمین مفید فیاضی در گفتگویی کوتاه با این کانون فضای امروز جامعه را تشنه سیره اهل بیت و معارف شناخت قیام عاشورا می داندو در این مسیر بایستی نسل جوان امروز را از آن واقعه آگاه گردانیده و همواره نام عاشورا زنده نگه داریم.

معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه ضمن سپاس از فعالان کانونهای فرهنگی ؛حضور پررنگ دانشجویان حسینی امروز را بسیار با اهمیت خوانده و امیدوار گشتند تا به یاری حضرت حق گامی در تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر دانشگاه تمدن ساز تعالی فرهنگی برداریم .

لازم به ذکر است ایستگاه صلواتی کانونهای فرهنگی دانشگاه علامه محدث نوری (ره) به مدت ده شب برقرار می باشد.

کانون خبرنگاری دانشگاه علامه محدث نوری (ره)