برگزاری اولین مسابقه آشپزی ) یک روز در رستوران دانشجو) در دانشگاه علامه محدث نوری (ره)
همزمان با برگزاری برنامههای هفته بهداشت روان و با تلاش معاونت دانشجویی فرهنگی- مرکز مشاوره و کانونهای فرهنگی دانشگاه مسابقه آشپزی با عنوان ( یک روز در رستوران دانشجو) و با محوریت غذای سالم در دانشگاه علامه محدث نوری (ره) برگزار گردید. به گزارش کانون خبرنگاری دانشگاه و به نقل از دکتر امهانی علیزاده ( رییس مرکز مشاوره ) در این مسابقه تعداد 30 نفر از دانشجویان و در یک فضای صمیمی دست پخت هایشان را به رقابت گذاشتند و در نهایت پس از داوری از بین غذاها نفرات اول تا سوم به ترتیب ذیل انتخاب گردیدند : 1.مصطفی محمود زاده با غذاهای سنتی ( برنجک- خورشت کدو انار- کال کباب- بشکافی- کماج) 2.همتا جلالی با غذای( فیله چینی – املت سبزیجات) 3. نجمه صالحی با غذای (خورشت کدو حلوایی) شایان ذکر است در ابتدای این مسابقه حجهالاسلام مفید فیاضی در بیاناتی ضمن تقدیر از دستاندرکاران برگزاری این مسابقه به اهمیت و ایجاد فضای شاد و مفرح در محیطهای علمی پرداختند.
کانون خبرنگاری دانشگاه علامه محدث نوری (ره) |
یکشنبه 21 اردیبهشت 1404
- ENGLISH
- |
- |
- |
موسسه آموزش عالی علامه محدث نوری - University of Allameh Mohaddes Noori

روابط عمومیبرگزاری اولین مسابقه آشپزی ) یک روز در رستوران دانشجو)